Informaţii

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Produse vizualizate

  • Amonit
    Amonit

    Ori te schimbi, ori mori – pe planeta...

Preț redus! Amonit Mărește

Amonit

9786069404768

New product

Ori te schimbi, ori mori – pe planeta Jeep nu există alte opţiuni.Cu câteva secole înainte, un virus mortal a distrus colonia originală, omorând toți bărbații și transformând iremediabil puținele femei care au supraviețuit.

More details

Produs indisponibil

29,50 lei

-50%

Înainte 59,00 lei

Informații produs

Data aparitiei 2015
Numar pagini 464
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-94047-6-8
Editura

Descriere

Ori te schimbi, ori mori pe planeta Jeep nu există alte opţiuni. Cu câteva secole înainte, un virus mortal a distrus colonia originală, omorând toți bărbații și transformând iremediabil puținele femei care au supraviețuit. Acum, după generații care au pierdut legătura cu restul umanității, o companie încearcă să exploateze Jeep, și forțele sale ajung să se lupte pe viață și pe moarte.  De teamă să nu răspândească virusul, compania își abandonează angajații, lăsându-i înfricoșați și izolați de locuitoarele planetei. Într-o situaţie de criză extremă, antropologa Marghe Taishan sosește pe Jeep pentru a testa un nou vaccin. Punându-și în joc viaţa pentru a descoperi secretul biologic care le permite femeilor de aici să se reproducă în lipsa bărbaților, Marghe își dă seama că și ea a început să se schimbe... Amonit nu este doar o aventură într-o lume extraterestră, ci și o fascinantă călătorie de autoexplorare.

Un roman senzaţional [], cu personaje puternice, antrenante, o poveste captivantă și o viziune foarte interesantă asupra genului.” Ursula K. Le Guin

Despre autoare:

NICOLA GRIFFITH s-a nascut în Angla, unde a predat cursuri de autoaparare în barur pentru a-și câștiga banii de bere; dupa ce a descoperit plăcerea de a scrie, s-a mutat în SUA. În 1993 a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, veste care i-a retezat avântul activist, determinând-o să se concentreze ma mult asupra scrisului. Eseurile și povestirile i-au apărut în publicații  precum Nature,New Scientist, Los Angeles Review of Books, Out. Pentru activitatea literară a primit numeroase premii, printre care Nebula, James Tiptree, Jr., Alice B, World Fantasy Awards, Washington State BookAward, Premio Italia și de șase ori Lambda Literary Award.

 Traducere din limba engleză: Ioana Filat

Ilustrație copertă: Mihai Nadolu

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Amonit

Amonit

Ori te schimbi, ori mori – pe planeta Jeep nu există alte opţiuni.Cu câteva secole înainte, un virus mortal a distrus colonia originală, omorând toți bărbații și transformând iremediabil puținele femei care au supraviețuit.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: