Informaţii

Cele mai cumpărate

Produse vizualizate

CurvEtica Mărește

CurvEtica

9786069276457

New product

Produs indisponibil

35,00 lei

Informații produs

Data aparitiei 2018
Numar pagini 379
Format 13x20 cm
ISBN 9786069276457
Editura

Descriere

Oamenii au reușit sa se bucure de dragoste fara constrângeri secole întregi – adesea discret, fara prea mult tam tam. În cartea de fața vom împartași tehnicile, abilitațile și idealurile care au facut posibil acest lucru pentru acele persoane.

Deci, cine este o curva etica? Noi suntem. Și mulți alții. Poate ca și tu ești. Daca visezi la libertate, la intimitate, atât pasionala, cât și profunda, daca visezi sa ai parte de mulți prieteni, de mult flirt și afecțiune, daca vrei sa ți îndeplinești dorințele și sa vezi unde te duc, atunci ai facut deja primul pas.

Ca niște curve mândre, suntem de parere ca sexul și dragostea sexuala constituie forțe fundamentale ale binelui, activitați cu potențial de a întari legaturileintime, de a îmbunatați viața, de a dezvolta conștiința spirituala și chiar de a schimba lumea.

 În plus, credem ca orice relație sexuala consensuala are acest potențial și ca orice parcurs erotic ales în mod conștient și trait cu grija poate fi o forța creatoare și pozitiva în viața indivizilor și în comunitațile lor.

 Curvele își împartașesc sexualitatea precum filantropii averea: pentru ca au mult de oferit, pentru ca sunt fericite sa împartașeasca, pentru ca a împartași face din lume un loc mai bun. Curvele descopera adesea ca, pe masura ce ofera mai multa dragoste și sex, au parte și mai mult de ele: un miracol cu pâini și pești în care lacomia și generozitatea merg mâna în mâna pentru a i oferi mai mult fiecaruia în parte. Imagineaza-te traind în abundența sexuala!

Autoarele

Traducere: Ovidiu Anemtoaicei, Carmen Catana si Cristina Iacob

Ilustrația copertei: Mihai Nadolu

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

CurvEtica

CurvEtica

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: