Informaţii

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Termeni și condiții

Despre noi

www.hecate.ro este deținut și operat de EDITURA HECATE SRL, CUI 34402762, J40/4648/2015.

Informații cu caracter personal

Pentru a duce la bun sfârșit comenzile, vom colecta următoarele date: nume și prenume, adresa de livrare, adresa de email, număr de telefon și detaliile comenzii (produse comandate, prețuri, participarea la promoții).  Aceste date vor fi folosite pentru a elibera factura fiscală, pentru a livra comanda, pentru a comunica cu dvs. în ceea ce privește această comandă, și în scopul realizării de statistici.  Datele vor fi utilizate doar de operatorii noștri și nu vor fi puse la dispoziția unei terțe părți, cu excepția curierului, căruia i se va comunica adresa de livrare . 

Dacă doriți modificarea sau ștergerea datelor, vă rugăm să ne contactați prin email, telefon sau la sediul nostru.

Drepturi de autor

Site-ul, cu toate elementele sale, este proprietatea EDITURA HECATE. Pentru prelua sau a folosi orice elemente, vă rugăm contactați-ne pentru permisiune.  În caz contrar, această folosire se consideră furt și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitarea responsabilității

Ne străduim să păstrăm toate informațiile referitoare la produse și disponibilitatea lor actualizate la zi, însă în anumite cazuri se vor strecura inadvertențe pe care le vom remedia de îndată ce le observăm sau ne sunt semnalate. Mulțumim pentru înțelegere!

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului:

http://www.anpc.gov.ro